Buildings
Leave a Comment

Maggie’s Center Lanarkshire | Reiach and Hall Architects


Glass and nature >> Light and life for Maggie’s Center

The latest Maggie’s Center for cancer care is wrapped in glass and nature. Light and life find their way inside the building, thanks to the several internal courtyards and to a semitransparent barrier.

Photos by David Grandorge

Read also |House with ENGAWA|

This entry was posted in: Buildings
Tagged with: , , ,

by

My fundamentals: creativity and pragmatism. When a was a little girl I wanted to be a vet during the week and a great painter on Saturdays and Sundays. Now, I am a confused and curious mind at Architecture's service.

WHAT DO YOU THINK ?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s